Voor wie is "Anders Opgeruimd" bedoeld?

Voor mensen die hun huis op orde willen hebben, de administratie willen ordenen, hun gedachten geordend willen hebben, volwassenen, studenten en tieners die hun planning niet voor elkaar krijgen, volwassenen en jongeren met AD(H)D /ASS.

Het is mogelijk om de kosten uit een PGB (Persoons Gebonden Budget) of ZIN te betalen. Voor ZIN ben ik gecontracteerd bij de gemeente Amersfoort eo.
 

Hoe gaat "Anders Opgeruimd" te werk?

Wanneer u contact heeft opgenomen via telefoon of mail, maak ik een afspraak met u voor een vrijblijvend gesprek. We bespreken dan samen wat u wilt veranderen, wat uw behoefte is en wat de mogelijkheden zijn. Als u besluit om samen met mij een traject te gaan doen, maken we een afspraak om daadwerkelijk aan de slag te gaan.
Een Organizing traject begint altijd met een gratis intake van ongeveer 1 uur.
Het spreekt voor zich dat we op de manier die bij u past aan het werk gaan. Organizing is altijd maatwerk, u staat centraal!
Ook ontvangt u van mij tips om zelf verder te kunnen met de nieuwe situatie in uw huis. Na een aantal weken neem ik contact met u op om te vragen of de nieuwe situatie bevalt en of u nog verdere ondersteuning wenst.
Blijvende coaching en begeleiding is mogelijk wanneer u daar behoefte aan heeft.